9 Nisan 2008 Çarşamba

HAYAT...KAZIM KOYUNCU





Bugün yemeklerden farklı olarak değişik birşey yapmak istedim. Bir insan hem de ne yürekli ...Sevgili Kazım Koyuncu' yu anmak istedim. Hem de en çok sevdiğim şarkısı Hayat ile...Bu şarkının ben de çok önemli bir yeri vardır. Yine çok değer verdiğim abim Tunay Bozyiğit ' in muhteşem şiiriyle sevgili Kazım Koyuncu ' ya eşlik ettiği hepinizi yüreğinizin en görünmeyen kısmından vuracak bir şarkı ile...Öyle bir şarkı ki sevgili Kazım 'ın sesinde ' Hayat ' bulan ve Tunay abimin yüreğinden damlayan acıtan, yaralayan...Bilmiyorum nedendir sizlerle paylaşmak istedim. Özellikle Kazım Koyuncu' nun Seyduna Türküler' e katılmasının tesadüf olduğu ve albüme ne kadar yakıştığını söylemeden geçemeyeceğim. Arkadaşlarım hepinize şiddetle tavsiye edeceğim Seyduna Türküler ini mutlaka dinleyin, kendinizi bulacaksınız. Şu anda blogumda dinlediğiniz şarkıyı sevgili Kazım Koyuncu yorumluyor şiir ise canım abim Tunay Bozyiğit' e ait...
İşte karşınızda HAYAT...

Not : müziğin sesini açın ve iliklerinize işlemesine izin verin...

7 yorum:

Disalce dedi ki...

merhaba canım.....

benimde sevdiğim bir sanatçıydı.....

en çok dido şarkısını beğeniyorum....

bu dinlediğimde çok hoşmuş gerçekten...

öpüyorum canım seni....

aNNePeRi dedi ki...

Kazım Koyuncu'yu zaten çok severim.Karadeniz'lilere ve Tür Türkiye'ye bir lütuf gibi biri.Hem müzik hem kişilik 4/4'lük.Hayat şarkısı da çok güzel.
Seyduna Türkülerine çok yakışmış ayrıca.Bende bütün parçaları var hem Seyduna türkülerinin hem Kazım Koyuncu'un.Dinleyip de beğenmedim denilecek hiçbir parça yok emin olun.

Adsız dedi ki...

Merhabalar
Ziyeretiniz için çok teşekkür ederim, yine beklerim, bende gelirim:))
Güzel bir sayfanız var, ayrıca yaptıklarınız çok güzel.Ellerinize sağlık. Sevgiler...Mihriban.

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Canimcim,
Kazim Koyuncu'nun bu parcasini ben tanimiyordum ama hemen youtube imdadima yetisti ve orada dinledim, gercekten cok icli bir sarki, birde benim favorim "Gelavera Deresi" olur Sevval Sam'la birlikte seslendirdigi.

Selamlar ve kocaman öptüm..

SOFRAM dedi ki...

Merhabalar canım ziyaretiniz için teşekkürler ama geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle ziyaretinize gelemedim.Sayfalarınızı dolaştım gerçekten çok güzel şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık.Bu arada genç yaşta yitirdiğimiz ve severek dinlediğimiz Kazım Koyuncu'ya da dualarımızı gönderiyoruz...
Canım görüşmek üzere sevgilerimle...

keskinli dedi ki...

canim selam ben bu parcayi ilk defa dinliyorum süper

bu mübarek gün hürmetine kendisinede allahtan rahmet diliyorum

sevgiler öptüm

EVINIZDEN BEREKET,dilinizden dua,kalbinizden RAHMAN ve RESUL ASKI eksik olmasin cumaniz mübarek olsun

pelince dedi ki...

Canım çok güzel dinleti oldu benim içinde..Bu güzel gözler senin sanırım,maşallah diyorum..
Kocaman sevgiler